Package Details

til Mauritius

rejsetilbud

Destination

til Mauritius

5 Days and 4 Nights Twin Sharing

0.00 Price Per Adult

Mobile Icon +91 044 23750997//91 044 23750934

Mail Icon info@naerairtravels.com

Book Now

Paradisøen Mauritius med all-inclusive


Vis priser Med fly

Med indkvartering
Paradisøen Mauritius med all-inclusive
Pris fra kr.13995,-
8 overnatninger

Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur (kan tilkøbes i bookingprocessen)

per person baseret på 2 personer

  
Tag med til eksotiske Mauritius i overnatninger på Jalsa Beach Resort & Spa med all-inclusive og fly tur-retur fra København el. Hamborg

Forestil jer at sidde med en kold cocktail i hånden og fødderne i det hvide sand, mens I nyder udsigten over Det Indiske Ocean — kan en ferie blive bedre? Tag med til eksotiske Mauritius, hvor I bliver forkælet med all-inclusive og afslapning ved enten poolen eller paradisstranden lige ved hotellet. Smæk benene op med en bog i hænderne, køb en spabehandling på hotellet, tag på opdagelse i nationalparken Bras d'Eau eller bliv fortryllet af en smuk solnedgang — en ferie på Mauritius er ren terapi for krop og sjæl!
Inklusive
Jalsa Beach Hotel & Spa: 8, overnatninger
Med all-inclusive
Fly fra Hamborg, København til Plaisance tur-retur
Tilvalg
Heldagstur på katamaran - inkl. transport, drikkevarer, BBQ-frokost (minimum 2 personer)
Heldagsudflugt til det sydlige Mauritius - inkl. guide, éntrebillet og frokost på restaurant
Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur (voksen)
Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur (barn mellem 3 og 12 år)

Paradis på jord
Tusindvis af kilometer fra Danmark, midt i Det Indiske Ocean, ligger den tropiske ø Mauritius. Mauritius er tilhørende det afrikanske kontinent, og med rette kaldes øen for det rene paradis på jord. Her bliver I omgivet af mageløse strande, en farverig undervandsverden og et frodigt vulkansk landskab med ananasplantager, bevoksede jungler og knejsende klipper. Mauritius er som skabt til vidunderlige solferier, men øen byder også på meget andet. Tag en dagstur til nationalparken Bras d'Eau, som med sikkerhed vil fortrylle jer med sine frodige skove, fossende floder, smukke vandfald og kridthvide strand. Nationalparken er også populær for fugleelskere, da I her kan finde masser af eksotiske fuglearter og den største population af arten Mauritius Paradise Flycatcher. I kan også besøge byen Port Louis, som er øens hovedstad og helt sikkert er et besøg værd. Besøg byens markeder, hvor I kan købe lokale souvenirs eller oplev Champ de Mars, som er en af ​​de ældste hestevæddeløbsbaner i verden. I kan også se den smukke kirke Reine de la Paix med den tre meter høje marmorstatue af Jomfru Maria.

Jalsa Beach Hotel & Spa
Hotel Poste Lafayette, Mauritius

Jalsa Beach Hotel & Spa har den perfekte beliggenhed ned til de kridthvide sandstrande og azurblå hav. Hotellet råder over 66 værelser fordelt på 3 etager, en privat strand med strandbar og liggestole samt en udendørs swimmingpool med bar og en hyggelig have. Desuden har hotellet et spaområde, hvor I kan benytte jer af faciliteterne og modtage forskellige spabehandlinger mod betaling. I restauranten får I serveret alle dagens måltider med inspiration fra forskellige verdenskøkkener. Hvis dagene skal fyldes med aktiviteter, har I mulighed for at leje cykler, windsurfing- og snorkleudstyr samt kanoer (mod betaling). I kan selvfølgelig også bare slappe af og rulle håndklædet ud på stranden eller ved den udendørs swimmingpool.

 
Dobbeltværelse
3 voksne per værelse
Hotellets dobbeltværelser er moderne indrettet i afrikansk stil og er ca. 30 m² store. Værelserne har udsigt til hotellets have og er udstyret med en dobbeltseng samt badeværelse med badekar eller bruser og hårtørrer. Desuden finder I telefon, TV, kaffe- og tefaciliteter, værdiboks og aircondition på værelserne.
Læs mere
Valgfrie udflugter
Selvfølgelig kommer I til Mauritius for at slappe af og nyde varmen. Men I kan også vælge at tage på udflugter, hvor I får set lidt mere af paradisøen enten på land eller til vands. Udflugterne kan tilkøbes i bookingprocessen.
Heldagstur på katamaran: Føl vinden i håret og i ansigtet, mens I sejler ned langs østkysten for at beundre Grand River South East-vandfaldene. På katamaranturen kan I svømme og snorkle i det azurblå hav og nyde en BBQ-frokost ombord. Undervejs vil I gøre et kort stop på den berømte Robinson Crusoe ø, Ile aux Cerfs. Udflugten inkluderer transport, BBQ-frokost og drikkevarer. I bliver hentet på hotellet kl. 8.00, og når udflugten er slut, køres I tilbage til hotellet. Udflugten varer ca. 8 timer og finder sted på mandage, torsdage og lørdage.
Heldagsudflugt til det sydlige Mauritius: Under denne heldagsudflugt vil I besøge den fantastiske dal Charamel, som er kendt for sine farverige bakker med jord i farverne rød, brun, violet, lilla, grøn og blå. De flerfarvede bakker er et særligt naturfænomen skabt af tidligere vulkansk aktivitet. I kommer også forbi nationalparken Black River Gorge, hvor I kan beundre den uberørte natur i junglen og de mange smukke vandfald. Udflugten inkluderer transport, frokost på restaurant og adgang til Charamel. I bliver hentet på hotellet kl. 8.00, og når udflugten er slut, køres I tilbage til hotellet. Udflugten varer ca. 8 timer og finder sted på tirsdage.

program

DAG 1: AFREJSE FRA DANMARK

DAG 2: ANKOMST MAURITIUS

DAG 3 - 8: AFSLAPNING OG BADEFERIE

DAG 9: MAURITIUS - DANMARK

DAG 10: ANKOMST DANMARK

Det Indiske Ocean
Det Indiske Ocean er det mindste af klodens tre oceaner, men bestemt ikke det mindst interessante. Langs Afrikas østkyst i Kenya, Tanzania og Mozambique, og ikke mindst på de paradisiske øer ud herfor, Mauritius, Madagaskar, Bazaruto, Zanzibar og Seychellerne, kan drømmen om det ultimative tropiske badeparadis blive til virkelighed.

Ud over den mest åbenlyse ”aktivitet”, nemlig afslapning ved strandene på de mange sublime hoteller, kan opholdet ved Det Indiske Ocean suppleres med f.eks. snorkling eller dykning på det farvestrålende koralrev, fiskeri efter nogle af oceanets prægtigste fisk, div. former for sejlads, golf og tennis på fremragende baner og et varieret udbud af kulturelle besøg for blot at nævne nogle af de mest oplagte muligheder. De kulinariske oplevelser er også i højsædet og beliggenheden ved oceanet giver enestående muligheder for at nyde alt godt fra havet.

Længst mod sydøst ligger Mauritius, hvor flertallet af strandhotellerne er relativt store, yderst komfortable og med mange faciliteter – ofte nær fremragende golfbaner. Tættere på fastlandet ligger den gigantiske ø Madagaskar, der ud over fine strandhoteller har et helt særegent dyre- og planteliv og en asiatisk præget kultur. På fastlandet langs Mozambiques meget lange kystlinje findes fantastiske strande så langt øjet rækker, men de allerbedste strande og strandhoteller findes på nogle af de små isolerede sandøer ud for kysten. Tanzanias kyst er ligeledes langstrakt og smuk, men magiske Zanzibar ud for Dar es Salaam dominerer billedet for såvel spektakulære badestrande og strandhoteller som for kulturelle oplevelser især i Stone Town. Fastlandets nordlige kyst i Kenya, og specielt omkring den store og historiske havneby Mombasa, har det allerstørste udbud af strandhoteller, hvoraf nogle er blandt kontinentets mest luksuriøse. Længst mod nordøst og isoleret langt fra fastlandet ligger øriget Seychellerne, hvor flertallet af de billedskønne strande skiller sig ud fra mængden ved at være omkranset af smukke og blødt afrundede granitformationer.

Hvilken destination der vælges i Det Indiske Ocean kan afhænge af hvilke aktiviteter der prioriteres højest, men uanset hvilket valg der træffes er der sikkerhed for enestående tropiske strande med turkis-blåt, varmt og krystalklart oceanvand. Alle destinationerne egner sig fremragende både som en ferie i sig selv og som en tiltrængt afslapning efter en oplevelsesrig safari, så indtrykkene kan bundfælde sig inden hverdagen melder sig igen.
Første klasses golf
Mauritius har for nyligt vundet prisen som årets golfdestination i Afrika, Det Indiske Ocean og Den Arabiske Halvø, og rummer nogle af de mest udsøgte golfbaner. På Mauritius findes omkring 20 fremragende golfbaner, hvoraf langt de fleste har de mest spektakulære omgivelser direkte ned til det blå ocean. Omringet af et frodigt og smukt landskab indbyder banerne til mange gode timers golfspil, og stort set alle baner byder gæster udefra velkommen. Nogle baner er placeret i forbindelse med golfressorts mens andre er klubbaner. Kun enkelte baner er lukkede for gæster i højsæsonen, men de fleste steder vil man altså blive budt varmt velkommen.

Designet af golfbanerne bærer præg af allerhøjeste kvalitet. En af de mest berømte baner er Le Touessrok, som er placeret på sin egen lille tropeø, Île aux Cerf, ved Mauritius’ østkyst. Golfbanen er designet af Bernhard Langer, og betragtes som en af Mauritius’ mest udsøgte baner. Også Anahita, som er designet af Ernie Els, byder på prægtige omgivelser og gode golffaciliteter. Det er bestemt også værd at nævne golfbaner som Heritage Gulf Course, Belle Mare Plage – The Legend, Tamarina, Paradis og Golf du Chateau – Bel Ombre.

Mauritius kan altså sagtens være med, når man skal have en af de helt store golfoplevelser, og med sine fantastiske omgivelser og udsøgte designs leverer østaten de perfekte rammer til at spille golf i. Luksuskomfort og forkælelse er nøgleordene for ophold på Mauritius, og man vil derfor opleve høj service, sublim komfort og kulinarisk kvalitet i pauserne mellem golfspillet.

Højdepunkter:

Nyligt prisvindende golfdestination med baner direkte ud til det krystalklare blå ocean
Den berømte golfbane Le Touessrok, der er placeret på sin egen lille tropeø og som byder på fantastiske, frodige omgivelser
Luksuskomfort, højt serviceniveau og kulinarisk kvalitet i pauserne mellem golfspillet

Koralrevet i det Indiske Ocean
Det tropiske koralrev i Det Indiske Ocean langs Østafrikas kyst er et af verdens længste. Det danner en næsten ubrudt barriere ud for strandene fra Mogadisho i Somalia til den sydlige del af Mozambique, og øerne ud for kysten helt ud til Mauritius og Seychellerne er mere eller mindre omkranset af koralrev. Intet sted i klodens enorme oceaner er livet så rigt og varieret som på det tropiske koralrev, og på mange punkter er det havets parallel til regnskovene på land. Det gælder også på sårbarheden, da koralrevet ligesom regnskoven i bedste fald er meget længe om at reetablere sig hvis det først er ødelagt.

Artsrigdommen er nærmest overvældende og dyrelivet er så farvestrålende, at det ikke ses andet steds. Hele fundamentet for revet er korallerne, der danner de kalkskeletter og fundamenter, der er det som selve den hårde del af revet består af. Korallerne er på alle måder meget specielle, og alene det faktum at det er dyr selvom de mere ligner planter og sågar primært lever af sollys gør dem til noget særligt. De mange sprækker og hulninger mellem korallerne giver ly for en stor rigdom af mindre fisk og myriader af andre smådyr, mens de større rovdyr patruljerer over revet eller holder til i de større huler.

På stort set alle destinationer i Det Indiske Ocean kan man leje dykkerudstyr, så man kan komme ud og dykke med lokalkendte guider. Har man ikke dykket før, kan mange steder sågar tilbyde både teoretisk og praktisk undervisning, så man kan tage et dykkercertifikat. Er dykning ikke sagen kan de lavere dele af koralrevet også fint opleves på en snorkeltur, og enkelte steder med kraftigt tidevand, hvor dele af revet bliver tørlagt med store bassiner imellem, kan man på en gåtur få et lille indblik i revets imponerende udbud af former og farver. På nogle lokaliteter findes der en helt fjerde mulighed, nemlig at tage et tur til det lave rev i en båd med glasbund. Uanset hvilken af disse aktiviteter der er mest tiltalende, bør man unde sig selv at se det tropiske koralrev på ferien i Det Indiske Ocean, da det er en betagende oplevelse.
Sir Seewoosagur Ramgoolam botaniske have
Sir Seewoosagur Ramgoolam er en botanisk have udover det sædvanlige. Haven ligger lige lidt nord for Mauritius’ hovedstad Port Louis i Pamplemousse-distriktet, og er yderst velbesøgt. Prisen for entré til den smukke botaniske have er ganske beskeden, men det er selve haven bestemt ikke.

For omkring 300 år siden blev den botaniske have anlagt som en privat have til en fransk guvernør, og er sidenhen blevet Mauritius’ nationale botaniske have. Arealet af haven er enormt, så man må tage til takke med ikke at nå hele vejen rundt ved et enkelt besøg. Der er over 650 plantearter og træsorter, heriblandt det berømte baobabtræ, sjældne palmetræer, kæmpe åkander og mange, mange flere. En af de mest populære attraktioner i haven er de 85 forskellige sorter af palmetræer, der stammer fra alle verdenshjørner. For at få den fulde oplevelse af haven er det en rigtig god ide at alliere sig med en af havens meget venlige guider. Også dette kan tilkøbes for et meget lille beløb, og man vil få værdifuld information om alle de forskellige planter og træer, man støder på undervejs.

Højdepunkter:

Mere end 650 plantearter og træsorter
Guidet tur rundt i den botaniske have

Mauritius' kridhvide sandstrande i ægte bounty-stil
Mauritius byder på mange seværdigheder for både natur- og kulturelskere. Man kommer dog ikke uden om det, som de fleste nok forbinder Mauritius med: hvide, palmeklædte strande med krystalklart vand. Mauritius’ mange strande lever alle op til en usædvanlig høj standard, og er nærmest skabt til at kreere det helt perfekte postkort. Strandende indbyder til ren og skær afslapning, der bestemt også er noget, som mange af øens turister tiltrækkes af. Mauritius er i den grad et tropisk paradis, som kun de færreste andre destinationer kan måle sig med.

De fleste af øens generelt luksuriøse og lækre hoteller og resorts er placeret direkte ud til havet. Opholder man sig på et værelse med havudsigt, kan man nyde den fantastiske rødgyldne solnedgang over Det Indiske Ocean, der er lige magisk hver aften. Om dagen kan man vælge at nyde nogle timer på en solseng eller i en hængekøje med udsigt over vandet. Hvis man er til lidt mere action, er der på de fleste af Mauritius’ strande også mulighed for at prøve forskellige vandsportsaktiviteter. Desuden indbyder koralrevet omkring øen til snorkling direkte fra vandkanten.

På en rejse til Mauritius er det næsten uundgåeligt ikke at tilbringe nogle afslappende timer på de udsøgte hvide sandstrande, og hvem ønsker i øvrigt også at gå glip af en oplevelse i det rene paradis?

Højdepunkter:

Afslapning og selvforkælelse på kridhvide sandstrande med svajende palmer og krystalklart vand
Vandsportsaktiviteter
Snorkling på det smukke og farverige koralrev direkte fra strandkanten

Île aux Cerf
Île aux Cerf er en lille ø ud for Mauritius’ østkyst, og udgør lige knap 100 hektar. Øen bliver også omtalt som ”the deer island” (hjortenes ø), selvom hjortene for længst er forsvundet fra øen. I dag er der i stedet en masse muligheder for aktiviteter på øen, der særligt besøges på grund af dens smukke strande og gode muligheder for snorkling i det varme lagunevand på det farverige koralrev. Det er det perfekte sted til at få et adrenalin kick af de helt store, da øen byder på vandsportsaktiviteter af alle kalibre. Île aux Cerf er dog også kendt for sine udsøgte restauranter lige ned til det krystalklare vand, hvor man kan få lækre frokostretter og aftenmenuer med den skønneste udsigt ud over det blå ocean. Selv en prisvindende golfbane er at finde på Île aux Cerf, der skaber de mest spektakulære omgivelser til at ramme de 18 huller i. Golfbanen hedder Le Touessrok, den er designet af Bernhard Langer og betragtes som en af Mauritius’ mest udsøgte baner.  Den lille ø er et must at opleve på en rejse til Mauritius, og det er der altså en helt særlig grund til – selvom man rundt omkring på Mauritius finder strande i topklasse, så byder Île aux Cerf på strande, der sprænger skalaen for luksus. Således er øen også blevet en af Mauritius’ absolut mest populære seværdigheder inden for de senere år.

Der er flere muligheder for at komme til Île aux Cerf fra østkysten af, hvor en del arrangører reklamerer for sejlture til øen. Her findes både et yderst budgetvenligt udbud og mere luksuriøse måder at komme til øen på, blandt andet med yacht, som dog ligger i den noget højere prisklasse.

Højdepunkter:

Smukke kridhvide strande, der sprænger skalaen for luksus
Perfekte muligheder for snorkling og dykning over koralrevet med det rige dyreliv
Den udsøgte golfbane Le Touessrok, der betragtes som en af Mauritius’ absolut mest udsøgte baner

Seven Coloured Earth og Chamarel vandfaldet
Hvis man skal opleve naturen i det sydvestlige Mauritius er ”Seven Coloured Earth” i Chamarel et absolut must. Den syvfarvede jord er en imponerende geologisk formation, som er skabt ud af vulkanske sten, der er kølet ned ved forskellige temperaturer. Jordklitterne består af skråninger, der gløder i et magisk samspil af flotte farver. Seven Coloured Earth er en af Mauritius’ største turistattraktioner, og består af et område på 7500 m2. Den syvfarvede jord ligger i et kompakt skovområde, der om muligt gør oplevelsen endnu mere spektakulær.

Det er i øvrigt værd at nævne, at der tæt ved Seven Coloured Earth ligger en lille farm med store landskildpadder, som man kan komme helt tæt på. Et besøg her sætter prikken over i’et på en fantastisk dag i det sydvestlige Mauritius.

Ikke langt derfra finder man endnu et af naturens vidundere, nemlig Chamarel vandfaldet. Det 83 meter høje vandfald betragtes som øens suverænt flotteste. Omgivet af palmer og frodig natur kan man se vandet falde ud over en lodret klippekant. I regntiden, hvor der er ekstra tryk på vandfaldet, bliver Chamarel vandfaldet til ét samlet, mens der resten af året ses to til tre separate stråler. Selvom størrelsen på vandfaldet langt fra kan måle sig med verdens største, så er det med de omkringliggende omgivelser taget i betragtning bestemt et besøg værd.

Højdepunkter:

Seven Coloured Earth der er et produkt af øens vulkanske aktiviteter, og som skaber et magisk farvespil
Chamarel vandfaldet der betragtes som Mauritius’ flotteste
Besøg på farm med skønne, store landskildpadder
Black River Gorges Nationalparken
Black River Gorges Nationalparken blev oprettet i 1994 for at beskytte Mauritius’ tilbageværende skovområder. Den ligger i den sydvestlige del af Mauritius og har et areal på 65,74 km2. Parken udgør dermed over 3% af Mauritius’ samlede areal, og er hjemsted for bjerget Black River Peak, der med sine 828 meter er det højeste punkt på øen. Der findes gode vandrestier til bjergets top, og det anbefales at besøge stedet tidligt om morgenen. Det kan nemlig ofte blive tæt skyet midt på dagen, sex shop hvilket lidt ødelægger den fantastiske udsigt og den samlede oplevelse på bjerget.

Mauritius har et spændende fugleliv, der består af flere sjældne arter, herunder nogle som kun findes netop her på øen og især i Black River Gorges Nationalparken. Pudsigt nok er det mest berømte dyr fra Mauritius uddød helt tilbage i 1600-tallet, nemlig den store fugl dronten (på engelsk Dodo). I sin levetid trivedes den i den frodige natur, og der var ikke nogen rovdyr på øen til at true den. Desværre overlevede den ikke menneskets indtagelse af øen i 1600-tallet, hvor den blev fanget i et stort antal som proviant for de søfarende, som manglede friske forsyninger. Af nulevende fuglearter kan blandt andet nævnes den mauritiske tårnfalk og den sjældne pink due.

Black River Gorges Nationalparken kan især anbefales til dem, som ønsker at vandre i smukke og frodige omgivelser. Der findes større stier rundt i parken med solidt terræn, men med det rette fodtøj kan også de mindre stier udforskes. Parken gør det muligt at gå på opdagelse i den oprindelige mauritiske natur med frodige omgivelser og smukke vandfald, og er bestemt anbefalelsesværdigt at have med på programmet for en rejse til Mauritius.

Højdepunkter:

Vandring i smukke og frodige omgivelser
Bjerget Black River Peak som udgør Mauritius’ højeste punkt
Stor variation af fugle- og plantearter

Hvis du har spørgsmål om vores rejser til , så kontakt vores rejsekonsulenter på telefon 24220223.

agent;
Eksklusive
afbestillingsforsikring
Bookinggebyr kr. 100,-

Related Packages

Rs.24999.00

Kuala Lumpur Special


Malaysia Book Now

Kuala Lumpur - Genting Highlands


Malaysia Book Now

Kuala Lumpur & Genting


Malaysia Book Now