Package Details

til Laos

14 dage: Laos'

Destination

til Laos

5 Days and 4 Nights Twin Sharing

0.00 Price Per Adult

Mobile Icon +91 044 23750997//91 044 23750934

Mail Icon info@naerairtravels.com

Book Now

Laos | 14 dage: Laos' højdepunkter

  
Højdepunkter på denne rejse:
Luang Prabang, Kuang Si vandfaldet, Pak Ou grotterne, besøg ved kamu stammen, trekkingtur i junglen, Xieng Khouang, Krukkesletten, Vang Vieng, Vientiane.


14 dage: Det bedste af Indokina

forstør
Denne 14-dages rejse til Laos er en rejse gennem et eventyrligt land, hvor du oplever et land, der nærmest er urørt af turister, det er næsten som en rejse gennem Østen af i går. Du får en rejse med lokal engelsktalende guide, der viser dig et land, der i dag byder turister hjerteligt velkommen. Laos har en række unikke kulturelle og naturmæssige attraktioner fra Luang Prabang over Krukkesletten til Vientiane, som ikke findes magen til andre steder. Men den måske største attraktion er befolkningen og stille værdighed, de udstråler. Du oplever et land, hvor tiden næsten står stille, og stilheden er hørlig.

Detaljeret dagsprogram
 
Dag 1: Flyrejse fra Danmark
Afrejse fra valgte lufthavn i Danmark. Der er mellemlandinger undervejs.
 
Dag 2: Ankomst Luang Prabang og nattemarked
Ved ankomst i Luang Prabang får du visum i lufthavnen, hvorefter du samler din bagage op. I ankomsthallen venter guiden med et skilt med Asiatours, og du bliver fulgt til dit hotel, hvor du skal bo de kommende 2 nætter. Efter ankomst er det tid til et hvil efter flyrejsen.  Sidst på eftermiddagen er der en guidet slentretur gennem Luang Prabangs atmosfærefyldte nattemarked. Her finder du nok det bredeste udvalg af traditionel og etnisk håndarbejde til salg i Laos. Boderne flyder over med farverige tekstiler, overdådige tæpper, træskærerarbejder, kurve, keramik, tøj, håndgjort papir og endda Beer Lao t-shirts. Dette marked er åbent dagligt fra daggry til ca. kl. 22.00.
Overnatning Villa Chitdara 2 
 
 
Dag 3: Luang Prabang sightseeing
Luang Prabang er UNESCOs kulturelle verdenarv, og byen er et helt unikt blend af traditionel laotisk arkitektur tilsat fransk kolonitids charme. Byens rytme er et kapitel for sig, livet leves stille og med en sjælden set værdighed. Dagens sightseeing tur foregår på cykel, og dine sanser bliver bombarderet med farver, dufte og lyde. Overalt i byen ser du frangipanitræer, der har perlemorsagtige, velduftende blomster. Du oplever munke iklædt den traditionelle terrakottaorange dragt.
Ved det ikoniske tempel, Wat Xieng Thong ser du smukt, traditionelt tempelbyggeri men her med det rigt udskårne indgangsparti, der er dækket af bladguld. Intet besøg i Luang Prabang er fuldendt, uden at du har stået på toppen af Phousi bakken, der ligger for enden af 328 trin. På toppen kan du nyde en fremragende udsigt over byen og floden.
Overnatning Villa Chitdara 2 
 
 
Dag 4: Kuang Si vandfald
En helt særlig oplevelse i Luang Prabang udspiller sig i de tidlige morgentimer. Her defilerer over 300 munke stille gennem byens gader for at samle almisser. Alle familier sender en repræsentant på gaden med fødevarer eller drikkevarer, som bliver fordelt i munkenes indsamlingsbøtter. Som tilskuer bliver man grebet af den respektfulde stilhed og store værdighed, som dette daglige ritual foregår med.  Senere viser guiden dig morgenmarkedet, hvor du finder alt fra krydderier til kød og hvor lokale handler ind til dagens måltider. Efter denne tidlige morgens oplevelse går turen tilbage til hotellet, hvor morgenmaden venter.
Resten af dagens oplevelser ligger syd for byen.  Første stop nu er det aktive kunsthåndværkscenter, Ock Pop Tok. Det er et meget spændende center, hvor man bruger traditionelle fremstillingsmetoder i nye designs som fx batikindfarvning fra hmong folket eller væveteknikkerne fra lao-tai folket. Derefter venter Kuang Si vandfaldets krystalklare vand. Neden for vandfaldet er der dannet en række naturlige pools, som du kan tage en svømmetur i, hvis du har lyst. Ved vandfaldene ligger endvidere et center for de skønne malajbjørne, der er stærkt truede af udryddelse. Dette skyldes dels at deres naturlige leveområder forsvinder, og dels at bjørnene jages pga. deres galde, der bruges i bl.a. kinesisk medicin.
Overnatning Villa Chitdara 2 
 
 
Dag 5: Luang Prabang – sejltur til Kamu Lodge
Gå ombord i den traditionelle langbåd ved Wat Xieng Thong kajen, og nyd den magelige sejltur opstrøms. Ved de hellige Pak Ou grotter oplever du tusindvis af Buddha-figurer. Du fortsætter turen længere op ad floden til Kamu Lodge, som du når omkring frokosttid. Du tjekker ind i dit superstørrelse telt med eget moderne badeværelse, inden der bliver serveret en veltilbedt frokost. Frokosten serveres i lodgens luftige sala, der ligger op til rismarkerne.
Efter frokost kan du frit vælge mellem en lang række aktiviteter:
– Såning eller høst af ris i de omkringliggende markeder
– Vaske efter guld i Mekong (fra januar til juni) – det du finder er dit!
– Trekking gennem skoven til vandfald
– Besøg i en lokal landsby
– Bueskydning
Middagen er et overdådigt måltid tilberedt efter kamu-stammens traditioner. Kamuernes levevis og traditioner er tæt forbundet til naturen, noget som mange storbymennesker i dag har glemt.
Overnatning Kamu Lodge 
 
Dag 6: Aktiviteter på Kamu Lodge
Om formiddagen er der trekkingtur gennem junglen, hvor du får forklaret meget af den lokale flora og fauna. Om eftermiddagen bliver du undervist i traditionelle fisketeknikker – du kan få din fangst serveret til middag.
Du kan også vælge at slappe af og bare hænge ud ved lodgen, og nyde den ophøjede ro, der er i området.
Overnatning Kamu Lodge 
 
Dag 7: Kamu Lodge – sejltur til Luang Prabang
Nyd de sidste skønne morgentimer på Kamu Lodge inden sejlturen tilbage til Luang Prabang.
Efter ankomst i Luang Prabang er dagen til fri disposition.
Overnatning Villa Chitdara 2 
 
 
Dag 8: Luang Prabang – Xieng Khouang
Du kører til Xieng Khouang, turen er lang og tager ca. 7 timer. Der bliver gjort flere stops undervejs, og du får rig lejlighed til at studere det uberørte liv på landet. Mange steder vil du føle dig hensat til Østen for måske 30 eller 40 år siden. Xieng Khouang provinsen var en del af Ho Chi Minh stien under Vietnamkrigen. Stien var en af de vigtigste forsyningslinjer til viet cong’erne i Sydvietnam, og derfor blev området bombet kraftigt af amerikanerne, faktisk faldt der i gennemsnit en bombe hvert 8. minut i hele 11 år. Dermed blev Laos det mest bombede land nogensinde, og det afspejler sig selvfølgelig i historien, mindesmærker og befolkningens selvforståelse.
Overnatning Vansana Plan of Jars Hotel 
 
Dag 9: Krukkesletten
I dag skal du besøge et af turens absolutte højdepunkter. Krukkesletten er et imponerende arkæologisk område, hvor flere hundrede udhuggede stenkrukker ligger spredt over plateauet.  De fleste stenkrukker er mandsstore, og de største vejer op mod 14 tons.  Man ved meget lidt om formålet med kæmpekrukkerne og stort set heller ingenting om den civilisation, der skabte de mange krukker.
Krukkerne er flere tusind år gamle, og det er et mysterium, hvad krukkerne er blevet brugt til. Geologisk kommer krukkerne ikke fra området, hvor de ligger, og man ved faktisk heller ikke, hvor stenene kommer fra. Efter Krukkesletten venter den ruinbyen Muang Khoun, der engang var hovedstad.
Overnatning Vansana Plan of Jars Hotel 
 
 
Dag 10: Xieng Khouang – Vang Vieng
I dag skal du atter på en lang køretur, denne gang frem til Vang Vieng, en tur på ca. 6 timer med stop undervejs.
Vang Vieng er for mange rejsende en lille bid af paradis. Omgivet af grønklædte kalkstensklipper, der nærmest står lodret op af de flade rismarker, og med den rolige flod, der løber gennem byen, har naturen givet den lille by de smukkeste omgivelser. Floden er centrum for rigtig mange aktiviteter som fx ”tubing” (det at flyde ned af floden i store luftslanger).
Overnatning Elephant Crossing Hotel 
 
 
Dag 11: Vang Vieng
Dagen er til fri disposition. Mulighederne er mange: raftingtur, kajaktur, grottetur, cykeltur, travetur gennem byen eller blot afslapning på hotellet. Tham Norn er en af de største grotter i Vang Vieng, Tham Poukham Cave er udspringet for en kilde, der med krystalklart vand tiltrækker mange badegæster. På det lokale marked i den nordlige del af byen handles der fortrinsvis madvarer, men du kan også være heldig at finde smukke håndvævede laotiske tekstiler fx phaa sin (sarong), dragter og nederdele. Nogle gange kan du også finde bakker og kurver fremstillet af lokale råvarer som bambus, græs og siv.
Overnatning Elephant Crossing Hotel 
 
Dag 12: Vang Vieng – Vientiane
I dag går turen til hovedstaden, Vientiane. Turen tager ca. 3 timer. Vientiane er Sydøstasiens roligste hovedstad, mange besøgende forelsker sig i den ophøjede ro og værdighed, der er mange steder i byen. På eftermiddagens sightseeingtur besøger du højdepunkter som templet Wat Sisaket og Hor Pha Keo, der huser en af de fineste samlinger af laotisk kunst. Ved Patouxai, sejrsmonumentet, er der en fantastisk udsigt over byen. Du runder dagen af med at besøge stupaen Pha That Luang, der er det helligste sted i Laos og samtidig er landets nationalsymbol. Stupaen blev bygget i 1500-tallet på ruinerne af et khmer tempel. Stupaen er fuldstændig dækket af bladguld og er et imponerende syn. Resten af dagen er til fri disposition.
Overnatning Lao Orchid Hotel 
 
Dag 13: Hjemrejse
Du bliver kørt fra hotellet til lufthavnen, hvorfra du flyver til Danmark.

 
Dag 14: Hjemkomst til Danmark

 

ølgende er inkluderet i rejsen:
Flyrejse fra Danmark ud til Luang Prabang og hjem fra Vientiane
9 nætter på 3- og 4-stjernede hoteller
2 nætter i luksustelt på Kamu Lodge (en klasse for sig)
Lokal engelsktalende guide på rundrejsen
11 x morgenmad (dag 3-13)
5 x frokost (dag 4, 5, 6, 8, 9)
2 x middag (dag 5, 6)
Kørsel i bil eller minibus med aircondition
Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
Afrejsegaranti – rejsen gennemføres ved min. 2 rejsende
Omfattende udflugtspakke er inkluderet:
Nattemarked, Wat Xieng Thong, Wat Mai, Phousi bjerget
Kuang Si vandfald, almissegang Luang Prabang
Honningbjørne reservat
Sejlads på Mekong, Kamu Lodge, aktiviteter
Krukkesletten, Muang Khoun
Wat Sisaket, Hor Pha Keo, Patouxai, sejrsmonumentet, That Luang
Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder
Fra 16.395 kr. pr. person inkl. fly
Børn under 12 år fra 12.695 kr.
Tillæg for enkeltværelse 3.050 kr.
Rabat ved større grupper
Prisen er baseret på 2 personer

Eksklusive
Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
Bookinggebyr kr. 100

Hvis du har spørgsmål om vores rejser til , så kontakt vores rejsekonsulenter på telefon 24220223.


tour operatører Naer Travels.com

Related Packages

Rs.24999.00

Kuala Lumpur Special


Malaysia Book Now

Kuala Lumpur - Genting Highlands


Malaysia Book Now

Kuala Lumpur & Genting


Malaysia Book Now